„Скай“ и Challenging Zed на Джос Сърлинг ||Ревю #3

9789542710127

Оригинално заглавие: Finding Sky

Автор: Joss Stirling

Страници (българско издание)352

Цена: 9.90лв.

Издателство: Егмонт

„Скай“ е първата книга от поредицата „Саванти“ на Джос Стърлинг. Във всички книги от поредицата се разказва за семейство Бенедикт, което се състои от седем сина, майка и баща, като всеки от тях има свръхестествени сила, защото те са саванти. Всеки савант има сродна душа, която може да се намира и на другия край на света. Ако са близо до сродната си душа, савантите могат да използват телепатия, за да общуват с нея. А за да бъдеш савант поне единият ти родител трябва да е такъв.

В тази книга главната ни героиня очевидно се казва Скай, а главният герой е най-малкият син от семейство Бенедикт, а именно Зед. Скай Брайт е новото момиче, преместило се от Англия, а Зед е местното лошо момче. За сега звучи доста познато и предвидимо, но всъщност това е едно много приятно четиво. След като тя се премества в САЩ, по някое време тя чува гласа на момчето в главата си. В началото тя мисли, че полудява, тъй като е осиновена на шестгодишна възраст, когато тя е била силно травмирана, и всички лекари и  психолози смятат, че миналото и е било много мрачно и трудно и затова е била в такова състояние.

В края на историята момичето я очаква ново зло и ново изпитание – да намери сили да отхвърли всичко дори ако това означава да изгуби сърцето си.

* * *

41fz+8kDsOL

Challenging Zed е кратка история състояща се от 4 глави от гледна точка на главния герой Зед Бенедикт. В нея се разказва за първото впечатление на Зед за Скай и какво е мнението и за нея. Беше интересно да се прочета какво мисли той и да се види още малко от загадъчното семейство Бенедикт. Историята показва и малка ретроспекция от детството на Зед, както и част от живота му преди да срещне Скай. Също така се и отговаря на някои въпроси като дали той я е намерил за привлекателна както тя него? Книгата можете да прочетете само в електронен вариант, но пък е безплатна.

Advertisements

2 thoughts on “„Скай“ и Challenging Zed на Джос Сърлинг ||Ревю #3

    1. Извинявай, че ти отговарям толкова късно, но си бях зарязала блога за доста време. Книгата за Зед я има безплатно в amazon! Ако имаш регистрация, не би трябвало да имаш проблем с изеглянето от тук: http://www.amazon.com/Challenging-Zed-Joss-Stirling-ebook/dp/B00BD1PUDW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1455640276&sr=8-1&keywords=challenging+zed

      Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s